مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام و خسته نباشید . من اپارتمانی خریداری کردم که در قولنامه پارکینگ مسقف ذکر شده ولی حالا که سندش حاضر شده، غیر مسقف در سند ذکر شده و نوشته پارکینگ غیر مسقف ولی توضیح داده تو سند که چند مترش زیر سقف هست و چند مترش بدون سقف ولی اسمش غیر مسقفه تو سند. حالا من پارکینگ مسقف می خواستم. باید چیکار کنیم ؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام کاری نمیتونین انجام بدین نهایتا ما به تفاوت قیمت پارکینگ مسقف و نیمه مسقفی که الان در اختیار خودتون هست را از لحاظ حقوقی مطالبه کنید