مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

با سلام بنده سال 92 حین خدمت تصادف کردم و معلول حین خدمت شناخته شدم که هیچ چیز بهم تعلق نگرفت بعد از گذشت پنج سال یعنی سال 97 به حرف یکی از دوستانم به سپاه مراجعه کردم و برای بنده دوباره کمیسیون تشکل داده شد و بعد از یک سال دوندگی بنده رو در طبقه 4 آئین نامه استخدامی سپاه قرار دادند .
سوال بنده 1-آیا میشه با اعتراض به رای کمیسیون بنده رو جانباز کنن؟؟؟
2- آیا حقوق بنده که از سال 92 تا سال 98 که به بنده ندادن رو که 6سال میشه از سپاه طلب کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

بله تمام اینها قابل مطالبه هستند