مشاوره حقوقی رایگان - فتوشاپ کردن عکسم برای جعل عنوان

سلام من یه دختر 19 ساله ام که درس میخونم برای کنکور...یه نفر که با من خصومت داره عکس منو فتوشاپ کرده با عنوان اینکه رتبه فلان شدم و میگه تو دادگاه اینو نشون قاضی میدم و میگم که تو خودت اینو به ما دادی و جعل عنوان کردی . درصورتی که من فقط چون راه کنکور برام تجربه بود چند تا نکته به این خانواده گفتم و نه ادعا مقامی داشتم نه پولی گرفتم...الان تکلیف من چیه این وسط که از همه چیز بی خبرم و خواستم فقط کمک کنم.ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که فتوشاپ کرده باشد موضوع قابل اثبات است و برای شما مشکلی پیش نمیاد.