مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و ضرب و شتم و توهین

آقایی زنداداششو توی ماشین یه مرد دیگه ای میبینه که چندبار دیگه هم توی همون ماشین دیده بودش از اونجا که برادرش و خانمش در حال جدایی هستن ایشون غیرتی شده و جلوی ماشین رو میگیره و با زور زن دادششو سوار ماشین دیگه ای میکنه و میبره کلانتری منطقه تا برادرش برسه اما حالا خانم به جرم آدم ربایی و توهین و تهدید شکایت کرده و آقا به ده سال حبس محکوم شده
مگه همچین چیزی هست؟؟
حالا اگه خانم رضایت بده چه فرقی داره اگه نده چطور میشه؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید شوهره نیز از زنش به جرم رابطه نامشروع شکایت کند

یک وکیل :

با سلام
آدم ربایی جزو جرایم قابل گذشت نیست و رضایت شاکی از موجبات تخفیف مجازات خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست پرونده شما مطالعه شود صرف اظهارات شما نمی توان قاطعانه پاسخ داد در هر صورت می توانید اعتراض نمایید و از وکیل نیز استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جرائم کیفری از حقوقی دو مقوله کاملا جدا هستند در این مورد آقا خانم را به زور سوار ماشین کرده و برده به محلی فرقی نمی‌کند که آن محل کلانتری بوده باشد یا هر جای دیگری ایشان حق چنین کاری نداشته دوم اینکه ایشان چه سمتی داشته که این کار را کرده است و بعد اینکه اگر فی الواقع فکر میکرد جرمی رخ داده است باید با 110 تماس میگرفت نه اینکه خودش اقدام کند . کاملا مصداق ربودن است و حکم به درستی صادر شده است اگر در تجدید نظر همیت حکم تایید شود حبس سنگین و طولانی مدتی در انتظار متهم است در مرحله تجدید نظر بهتر است که وکیل متخصص کیفری کنار شما باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم آدم ربایی نمیباشد زیرا سؤ نیت شما احراز نمی‌گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و ملاحظه آرا صادره
بله بنظر جرم محقق شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این آقا قانونا حق چنین کاری را نداشته و بهتر بود قبل از این اقدام با پلیس تماس می گرفت نه اینکه شخصا اقدام کند جا به جایی به زور این خانم چه یک قدم چه 100 قدم مصداق آدم ربایی را دارد و جلب رضایت تنها نهایتا می تواند از موجبات تخفیف باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت دهد مجازات کاهش میابد اما جنبه عمومی جرم پابرجا است