مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

باسلام خدمت عزیزان، بنده مدت سه سال در شرکت ... مشغول کار بودم، حدودا هفت ماه به علت شکستگی پا، از مرخصی استعلاجی استفاده کردم، تا 19فرودین مرخصی استعلاجی داشتم، شرکت برای اینکه قراردادم تا اخر فرودین بود، بقیشو یعنی یازده روز به مرخصی بدون حقوق داد، الان بیمه به علت گرفتن مرخصی بدون حقوق، میگه به شما بیمه بیکاری تعلق نمیگیره، لطفا یه راهکار به من نشان بدهید، ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز این قانون بیمه است و نمی توان بر خلاف ان نظر داد مگر با نامه کارگزینی مبنی بر برگشت کار