مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه و آموزشگاه رانندگی

سلام
وقتتون به خیر
من چند روز پیش تو آموزشگاهی برای گواهینامه‌ی رانندگی ثبت نام کردم، و از من سه میلیون شهریه گرفتن(در حالی که تو یه شهر دیگه قیمت گفتن یک و هفتصد، ولی به دلایلی مجبور شدم اینجا ثبت نام کنم)
حالا نه کلاسی رفتم نه هیچی، به دلیل بد رفتاری و بد قولی های آموزشگاه میخوام پرونده‌مو باطل کنم و پولمو پس بگیرم
1)اصلا امکانش هست که کل پولو پس بگیرم؟
2) اگه امکانش هست چجوری؟ باید به خود آموزشگاه بگم؟(که خب فک نکنم قبول کنن)
حالا من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پس گرفتن شهریه از آموزشگاه رانندگی پس گرفتن شهریه استرداد شهریه