مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به قرار های قابل اعتراض دادسرا

با عرض سلام و خسته نباشید. ابتدای سال جاری شخصی بصورت دروغ از ما به جرم ... شکایت نمود. پرونده به بازپرسی ارجاع و پس از احظار توسط بازپرس محترم، قرار منع تعقیب صادر شد. شاکی نیز به قرار منع تعقیب اعتراضی نکرده و قرار صادره قطعیت یافت.
چند ماه بعد پیامکی با عنوان "پرونده... مجدداً در شعبه بازپرسی ثبت شد." دریافت نمودم. پس از آن نیز دوباره قرار منع تعقیب توسط بازپرسی صادر شد که در متن آن به اشخاص ناشناس اشاره و اعلام شده بود نسبت به اشخاص ناشناس قرار منع تعقیب صادر شد! اما متاسفانه این بار شاکی به پرونده اعتراض نمود و پرونده به دادگاه صالح ارجاع شد. با مراجعه به شعبه وضعیت را جویا شدم و گفتند که برای شما قبلاً قرار منع تعقیب صادر شده و موردی متوجه شما نیست.
حال برای پرونده فوق که با ردیف فرعی 2 در شعبه دادگاه است، در روند کار پرونده نوشته شده: "با توجه به گزارش واصله، از آمار كسر و اعاده گرديد." پرونده مختومه شده است.
پرونده فاقد موضوع فعال است.
_ ببخشید که توضیحاتم طولانی شد. با توجه به موارد فوق معنای کسر از آمار چیست؟ آیا قرار منع تعقیب تایید شده یا رد شده؟ چیزی هم تاکنون ابلاغ نشده. با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تایید شده ومختومه گشته وگرنه به دادگاه ارسال میکردندش

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست پرونده مطالعه گردد  براین است که تایید گرده شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار منع تعقیب صادره برای شما قطعی شده است مهلت اعتراض وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مشخص نیست شاید برای تکمیل تحقیقات به بازپرسی بازگشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دعوا دوم متوجه شما نمیباشد و در مورد شما قبلا قرار منع تعقیب صادر شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرار منع تعقیب صادر و تایید شده و پرونده شما هم مختومه شده است نگران نباشید