مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت نامه بانکی

سلام.من ضمانت وام ازدواجی یه نفر را کرد بود و طرف بعد از چندین ماه متوجه شدم قسطشو نداده درست بعد اون مدت هر سه ماه یک بار حسابم را بانک می بست و از حسابم برداشت میکرد و طرف هم با خواهش تمنا برام پول واریز میکرد الان دچار مشکل شدم .ایا راهی هست که من ازش شکایت کنم ناگفته نماند من هیچ ضمانتی هم ازش نگرفتم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه فعلا خیر تا تمامش را پرداخت کنید بعد به دادگاه شکایت گنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه بابت ایفای دیون ایشان بدون قصدتبرع

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بابت پرداخت نکردن وام از شما که ضامن هستید پول برداشت شده است و طرف مقابل پرداخت نکرده است بله شما میتونید دادخواست حقوقی مطالبه وجه دهید ولی اگر در هر صورت دیر یا زود ایشان پرداخت کرده مبالغ قسط را خیر نمی‌تونید طرح دعوی حقوقی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید مبالغی را که به عنوان ضامن از طرف ایشان پرداخت کرده‌اید از دادگاه محترم مطالبه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در صورت کسر اقساط از حساب شما علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از پرداخت اقساط میتوانید دعوای مطالبه طرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط اگر پولی از حساب ضامن
کسر شود ضامن میتواند دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر را مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر نمی توانید اقدامی در این خصوص انجام دهید باید قبل از قبول ضمانت سفته یا چکی از ایشان اخذ می کردید تا در چنین مواقعی بعنوان اهرم فشار از آن بهره می بردید اکنون تنها راهکار برای شما این است که اول تمامی اقساط را بپردازید و سپس به وام گیرنده مراجعه کنید