مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

بانک وحدت سالها بسته شد اکنون وام گیرنده پرداخت نکرده وحدت هم تحت پوشش موسسه دیگری رفته اخطار داده اند رسیده به مرحله قضایی نگرانم چه خواهد شد البته دو ضامن دارد من بازنشسته دیگری بازاری

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما بعنوان ضامن بایستی وام را پرداخت کنید اگر با بانک به توافق برسید بهتر است بعدا هر چه به عنوان ضامن پرداخت کرده اید می توانید از وام گیرنده مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما به عنوان ضامن مسئول هستید و بانک می تواند علیه شما نیز اقدام کند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

به عنوان ضامن مسئول هستید و بانک می تواند علیه شما نیز اقدام کند.