مشاوره حقوقی رایگان - ایا در سال جدید بازرس حق آمدن به در منازل و داره

میخواستم بدونم بازرس حق آمدن به در منزل و داره و اگه بیاد میتونیم شکایت کنیم؟ و اینکه اگه به شهر دیگه ای نقل مکان کنیم و آدرس جدید ندیم بیمه بیکاری قطع میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله و امکان شکایت از بازرس اداره کار وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بازرس کجا و تحت چه عنوان
اری اگر وفق قانون اقدام نمايد
سوال ابهام دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانید.
بازرس می تواند هر زمان که بخواهد جهت تحقیقات به آدرس منزل شما مراجعه کند اگر نقل مکان کرده باشید بیمه شما قطع میشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان مراجعه وجود دارد قابلیت شکایت ندارد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، بله بازرس جهت تحقیق و راستی آزمایی حق بازدید از محل طبق قانون دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال جنابعالی مفهوم نیست بارزس چه سازمانی اگر بارزس بیمه برای بیمه بیکاری است بله می تواند ولی داخل نمی تواند بیاید

یک وکیل :

با سلام سوالتان را کامل و واضح مطرح نمایید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بله امکان حضور بازرس برای مامور بیمه برای انجام تحقیقات وجود دارد.