مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث صلح شده برای مهریه

با عرض سلام و احترام
من حدود 4 ماه پیش سهم الارث خودم رو به مادرم صلح کردم سند عادی تنظیم شده و سایر ورثه به عنوان شاهد امضاء کردند و الان همسرم مهریه خودش رو اجرا گذاشته، آیا میتونه صلح نامه رو باطل و سهم الارث من رو توقیف کنه و آیا میتوانم درخواست اعسار و تقسیط مهریه رو بدم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

توقیف سهم الارث صلح شده بابت مهریه توقیف سهم الارث صلح شده اعسار از پرداخت مهریه اعسار مهریه