مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن معلم

با سلام
چند روز پیش سر کلاس درس معلم بخاطر یک موضوع خیلی جزئی به من و 2 نفر دیگه سیلی زد ، من با مدیر و معاون مطرح کردم آموزش پرورش هم شکایت کردم ، ولی رفتار دبیر خیلی بدتر شده ، کسی و نمیزنه ولی خیلی بد رفتار میکنه و اینطور که معلومه قراره نمره همرو پایین بیاره ، میدونم که دیگه آموزش پرورش کار خاصی نمیکنه ، اگه ازش شکایت کنم مجازاتش چیه؟ شاهد هم دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شماست نتیجه ای نخواهد داشت.