مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده. چطور به اجراء دربیاد

با سلام و خسته نباشید. من با کسی درگیر شدم. هر دو در یک کلانتری و یک دادگاه شکایت کردیم. ابلاغیه که برام امده من دقت نکردم از 2تا شعبه بوده. یکی 752 و دیگری 755 در دادگاه حاضر شدم و توضیحاتی خواستن و من هم دادم و از من ده میلیون وثیقه خواستن و جواز گذاشتم و به بازپرس گفتم که من هم شکایت کردم و شماره شکایت من را ثبت کرد. دیروز مراجعه کردم دادگاه متوجه شدم پرونده شکایت خودم مختومه شده. من باید چیکار کنم. لطفا کمکم کنید. باتشکر.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پرونده شما به موجب یک قرار نهایی باید مختومه شود که اگر منع تعقیب بوده باید به شما ابلاغ شده تا نسبت به آن اعتراض کنید , باید از شعبه مربوطه اطلاعات کامل را دریافت کنید