مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فوتی با تراکتور

سلام و درود !! خواهر من با شوهرش تصادف کرده با تراکتور بودن که افتادن دهانه پل خواهر من فوت شد تراکتور بیمه اش تمام شده وهمسرش هم اعتیاد داره و نمیشود پدر حساب کرد وسه تا بچه صغیر دختر دارد ایا میتونم از صندوق تامین دیه او را بگیرم وی خانه نقلی برای سه تا صغیر مهیا کنم ... برای رضای خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مطالبه دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی دیه تصادف منجر به فوت دیه