مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد

در دی ماه 1401 برای خرید مبل مبلغ 50 میلیون تومان به فروشنده پرداخت شده و طبق فاکتور تعهد نموده پنجم بهمن ماه 1401 مبل به اینجانب تحویل گردد ولی متاسفانه از تاریخ مذکور 35 روز می گذرد و نامبرده نسبت به تحویل مبل امتناع می نماید و هر روز به روز بعد موکول می نماید چگونه و کجا شکایت نمایم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود اگر طرح دعوی کنید حداقل 7 ماه زمان می‌برد که جلسات رسیدگی برگزار شود و قطعی شود و به اجرا در بیاید که به نفع شما نیست