مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به ناجا

نه سال سابقه خدمت درناجا رادارم ونیروی رسمی هستم به دلیل جرمی که انجام دادم هفت سال زندان بودم ودراین مدت منفک از ناجا بودم ایا امکان بازگشت به ناجاهست

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نفرمودید به چه جرمی و چه مدت است آزاد شده اید . به هرحال طبق قانون و مدت حبس که اعلام کرده اید. شما محرومیت اجتماعی دارید . از سوی دیگر مقررات نیروی انتظامی و نظر اداره حفاظت و اطلاعات آن نیرو ملاک عمل است .