مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شاهد اعسار از هزینه دادرسی

سلام وقت بخیر مبلغ200 میلیون از حساب بنده برداشته شده حکم کیفری حبس برای متهم قطعی شده و حال بنده شکایت حقوقی کرده و .برای شکایت حقوقی نیاز بود مبلغی رو پرداخت کنم و بنده شاغل نیستم.برای اعسار از پرداخت دوخانم که اقوام هستن معرفی کردم چون آقایان بخاطر شغلشون شرایط حضور نداشتن،آیا ممکنه بدلیل خانم بودن شاهدینم رو نپذیرن و اگر اینطوره میتونم دو شاهد آقای جدید رو تا چگونه و تا چه تاریخی معرفی بکنم؟ممنونم از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

تغییر شاهد اعسار از هزینه دادرسی شاهد اعسار از هزینه دادرسی اعسار از هزینه دادرسی شاهد اعسار اعسار شاهد