مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تقسیم ارث

سه سال است پدرم فوت شده و کلیه اعضای خانواده و نیز مادرم به تقسیم ارث و املاک و داریی مرحوم پدرم بخاطر مشکلات مالی و... رضایت داریم بجز یک برادرم که پسر ارشد خانواده میباشد و وی هیچ گونه مشکلی مالی ندارد برای تقسیم ارث باید چکار کنیم
"با تشکر"

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا انحصار وراثت. تحریر ترکه. سپس تقسیم ترکه از طریق دادگاه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت و به تبع آن دادخواست تقسیم ترکه اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید و سپس تحریر و تقسیم ترکه مطرح گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید بقیه وراث به طرفیت ایشان دادخواست تقسیم ماترک مرحوم پدرتان را بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید و سپس تحریر و تقسیم را از دادگاه بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گواهی های حصر وراثت باید رویت شود و ترتب آن نیز رعایت شده باشد .مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند بلکه باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح حوع دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درسا باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر یک از وراث می تواند به تنهایی یا در فرض مورد شما اشخاصی که قصد فروش دارند به یک نفر وکالت بدهند البته منظور بنده وکالت دادگستری می باشد و سپس اقدام شود در این خصوص می توانید با اینجانب از طریق سایت تماس بگیرید هیچ یک از وراث نمی‌تواند مانع فروش شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای تحریر و تقسیم ترکه بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست دادخواست تقسیم ترکه متوفی را به دادگاه تقدیم نمایی. البته ابتدا می بایست گواهی انحصاروراثت آن مرحوم را از شورای حل اختلاف اخذ نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست اخذ گواهی انحصار وراثت را تنظیم نموده و بعد از اقدام جهت اخذ تحریر ترکه دادخواست تقسیم ترکه تنظیم نمایید