مشاوره حقوقی رایگان - سرقت یا خیانت در امانت

با درود فراوان
من یه وانت دارم که ابزار کارمو میریزم پشتش قفل میکنم چند وقت بود داداشمو با خودم میبردم سرکار وقتی هم ماشین لازم داشت بهش میدادم چند روز پیش تنها رفته بودم سرکار قفل پشت ماشینو باز کردم دیدم بیشتر ابزارهام نیست مث روز روشنه که داداشم برداشته چون چندتا سابقه سرقتم داره حالا سوال من اینه اولا من بخوام شکایت کنم سرقت میشه یا خیانت در امانت؟ دوما چجوری باید ثابت کنم؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع هم سرقت است و هم خیانت درامانت منتهی باید شاهد داشته باشید