مشاوره حقوقی رایگان - دختر فراری

با عرض سلام و ادب و احترام
بنده ی مدت رفیقم عضو گروهی مختلط تو واتساپم کرد و دختر خانومی اومدن پیویم و بعد ی مدت ب من گفت دوست دارم و فلان و بهمان و من گفتم نمیخوام وابسته بشی و ب کلی ترکش کردم و اصلا باهاش در ارتباط نبودم دختر 15 ساله بود تا سه ماه اصلا باهاش حرف نزدم البته کل مدتی ک ما باهم چت کردیم شاید 2 هفته میشد یا سه هفته
بعد سه ماه ظاهرا با خانوادش بحثش میشه و فرار میکنه از شهرشون میاد شهر ما
من بلافاصله رفتم دنبالشو سریعا ب پدرش زنگ زدم و گفتم دخترتون اینجاست پدرش گفت ببرش کلانتری من بردمش کلانتری و تحویلش دادم حتی دستم بش نزدم و صورت جلسه نوشتن و تعهد دادم ک دیگه باهاش ارتباطی نداشته باشه
الان بعد یک سال منم هیچ ارتباطی باهاش نداشتم و اصلا هم حرفی نزدم باهاش دوباره ورداشته اومده شهرما به پسر عمم پیام داده ک ب من بگه اومدم شهرتون و ب من بگن ک برم پیشش اما اینبار نرفتم و اصلا دخالتی نکردم الان این قضیه میتونه باعث دردسر برای من بشه؟!اون دختر خودسر اینکارو کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ارتباطی نداشته باشید مشکلی برای شما پیش نمیاد.
شما بهتر است شماره اون خانم را بلاک کنید و به هیچ عنوان پاسخگو نباشید.