مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی در زمین تجاری طرح هادی

با سلام
بنده زمینی به مساحت 134 متر دارم و کنار خیابان اصلی طرح اولیه عرض خیابان 17.5 بوده ولی الان در طرح هادی هست و شامل عقب نشینی میشود و از ما میخاهند عرض 27.5 را رعایت کنیم یعنی 10 متر عقب نشینی میشود و در حال حاضر بنده میخام زمین را بفروشم ولی میگویند زمین باید متراژ عقب نشینی را از کل مساحت کم کنید... خواهشا قوانین عقب نشینی و راه های مقابله با سو استفاده از این مورد و اینکه حقی از ما ضایع نشه راهنمایی کنید حتی لینک قوانین را هم برام بذارید ممنون میشم.البته چون زمین قیمت داره وکیل خوب باشه من حاضر به پرداخت حق وکالت هستم.
خداوند اجر بی پایان بهتون عطا بفرماید

پاسخ ها :

عقب نشینی زمین در طرح هادی عقب نشینی زمین تجاری عقب نشینی زمین زمین تجاری طرح هادی