مشاوره حقوقی رایگان - رهن سند ملک به عنوان ضمانت سرمایه

سلام نیاز به سرمایه دارم و شخصی پیدا شده که حاضر هستش در قبال سرمایه سند منزل من به عنوان ضمانت در رهنش قرار بگیرد و یک اقاله برگشت هم در دفترخانه به من داده می دهد.آیا این کار خطری برای من دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد به درستی تنظیم شود مشکلی برای شما پیش نمیاد.
شما اگر مطمئن هستید که در این سرمایه گذاری سود می کنید و قرارداد نیز بین خودتان تنظیم کنید مشکلی پیش نمیاد.