مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر (کلاهبرداری)

با سلام
خانه ام را جهت تخریب و نوسازی با قرارداد مشارکت در ساخت در سال 97 به سازنده دادم و از طریق یک مبایعه نامه مقدار تقریبی 25 متر مربع از قدرالسهم سازنده را از قرار متری 9 میلیون خریداری نمودم که بعلاوه قدر السهم 75 متری خودم یک واحد 100 متری به من بدهد ولی سازنده مقدار 4 متر از 25 متر ابتیاعی اینجانب را با سوء استفاده از وکالت کاری اینجانب به وی تصاحب و به قدرالسهم خود افزود و به من یک خانه با سند 96 متری داد.
و پس از دریافت سند خانه خود و اینجانب در سال 1400 خانه خود را به دیگری فروخت آیا میتوانم به جرم فروش مال غیر بابت 4 متر مربعی که از بیع نامه من به منزل خودش افزوده از وی شکایت کیفری و درخواست رد مال نمایم؟ لازم به ذکر است که در سال 99 به وسیله اظهار نامه بابت اقدامات خلاف مصلحت موکل خود به سازنده تذکر و هشدار داده بودم.
آیا نیاز به ارسال اظهارنامه قبل از شکایت میباشد
لطفا با کمی توضیح پاسخ دهید

پاسخ ها :

شکایت فروش مال غیر توسط شریک مطالبه کسری متراژ ملک از سازنده مطالبه کسری متراژ ملک طبق قرارداد شکایت برای کسری متراژ ملک شکایت فروش مال غیر فروش مال غیر کسری متراژ