مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام و ارادت
با یک نفر از سال 90 طبق توافق نامه‌ای شریک شدیم و در 94/4/16 کل گوسفندانمان به 2400 راس رسید؛ که شریکم توافق نامه شراکت را از من دزدید و گفت من هیچ سهمی ندارم. در سال 95 کل گوسفندها را فروخت، و من توافق نامه شراکتمان را سال 97 بدست آوردم و اقدام به اثبات شراکت کردم و پس از طی رسیدگی بدوی و تجدید نظر در 1398/12/20 شراکت را تائید کرد که تا تاریخ 94/8/24 ما با هم شریک بودیم. آیا می‌تونم به جرم فروش مال غیر شکایت کنم؟ و سهمم را درخواست کنم؟ چون گوسفندان را بعد از تاریخ محرز بودن شراکت فروخته است.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون ازراهنمای جنابعالی موفق باشید

شکایت فروش مال غیر توسط شریک شکایت فروش مال غیر اثبات فروش مال غیر فروش مال غیر فروش مال شریکی