مشاوره حقوقی رایگان - برداشت

با سلام از کارت من پنج میلیون کم شد بدون اینکه من بدونم رفتم فتا شکایت کردم بعد یارو گفته من از سایت شرط بندی برداشت کرده بودم الان حق رو به کی میدن در صورتی که من اصلا سایت شرط بندی شارژ نکردم یکی با کارت من این کارو کرده و نمی‌دونم

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام از طریق مرجع قضایی با پیگیری و محرز شدن‌عدم اتهام، از شما رفع اتهام می شود