مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد اجاره

سلام
نزدیک به 2 ماه قرارداد من اتمام شده و درخواست پول پیش کردم از مالک که میگن باید دو روزه تخلیه بشه و در قرارداد هم هیج گونه بابت تخلیه ذکر نشده که منم گفتم دو روز کجا پیدا کنم برم یک هفته مهلت خواستم که مشکل پیدا کردیم و ایا این چند ماه قرارداد گذشته اجاره تعلق میگیره به من یا نه و در ضمن پول گاز رو دادم به مالک ولی پرداخت نکرده و قطع کردن الان شرایط خوبی بابت زندگی ندارم ممنون میشم راهنمائی کنید
با ادب و احترام

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در زمان خاتمه قرارداد موجر و مستاجر باید تسویه باشند اگر خاتمه قرارداد به واسطه عجز موجر در پرداخت رهینه است شما مسئول پرداخت نیستید ولی اگر عد تخلیه به واسطه کوتاهی شما باشد اجرت المثل را باید بدهید