مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام و وقت بخیر
ما مستاجر هستیم و یک خرداد موعدماست. از یک ماه قبل از موعد به موجر اطلاع دادیم که در موعد میخواهیم به منزلی که به تازگی خریدیم برویم. ایشان گفتند که پول ما رو در ساخت و ساز خرج کردند و پولی ندارند. باید این محل رو اجاره بدهند و از مستاجر بعدی پول بگیرند و مبلغ رهن رو پس بدهند و این که اگر میخواهیم به پولمان برسیم از منزل عکس گرفته و هر زمان هر روز هر مشتری ای خواست برای بازدید بیاید. ما گفتیم که نمیتوانیم عکس بگیریم حریم خصوصی ما هست و نمیخواهیم عکس خونه زندگی ما در اینترنت پخش شود. قبلا خانه خالی بوده و ایشون میگن عکسی ندارند. ما خودمون بدون این که عکسی ببینیم و به ما نشان بدهند رفتیم بازدید ولی هر روزی مشتری ای بود از ساعت 6 میتواند برای بازدید بیاید به دلیل اینکه من و همسرم هر دو شاغلیم و ساعت شش و نیم یا هفت میرسیم خانه. به دلیل اینکه میخواستیم با ایشان همکاری کنیم گفتیم از ساعت 6 عصر میتوانند برای بازدید بیایند. ایشان میگویند شما با ما همکاری نمیکنید و تهدید میکنند که این طور به پولتان دیرتر میرسید.
سوال بنده این است که آیا عکس ندادن از منزل میتواند به ایشان این حق را بدهد که مبلغ رهن را برنگردانند؟ ما این خونه ای که خریداری کردیم روی مبلغ رهن این خونه حساب کردیم و قرض گرفتیم و تعهد کتبی دادیم که در موعد مبلغ رو برمیگردونیم. ما قصد داریم در موعد خانه رو تخلیه کنیم. آیا باید کلید رو تحویل ایشون بدهیم؟ آیا ایشون میتونن پول رهن ما رو ندهند تا موقعی که مشتری پیدا کنند و از ایشون بگیرن و به ما بدهند؟ چطور میتونیم پول رهن خونه رو از ایشون بگیریم؟ آیا میتونیم از ایشون شکایت کنیم اگر موعد پول ما رو پس ندادند. موجر به ما بخاطر مسایل مالیاتی کد رهگیری ندادن.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در موعد خانه را تخلیه و کلید را به شورا دهید و دادخواست مطالبه وجه قرض الحسنه و هزینه و خسارات دادرسی را ارایه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و منزل را تخلیه نمایید
و تامین دلیل نمایید
و دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و