مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام 3 هکتار زمین کشاورزی داریم که الان میخواییم تقسیم کنیم نقشه بردار رسمی دادگستری اوردیم بعد 1000 متر از زمین کم هست به اداره ثبت برای جا نمایی و تعیین حدود مراجعه کردیم گفتن از این کارشناس رسمی ما استفاده کنید حالا کلی پول دادیم واسه نقشه باز نقشه این کارشناس خودشون رو هم قبول ندارن لطف کنید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قبل از صدور رای دادگاه و اینکه اگر شما خودتان کارشناس رسمی دادگستری هم بیارید سر زمین چون با دستور قضایی نبوده است اهمیت قضایی ندارد و صرفا برای اطلاع خود مالکین از اوضاع و احوال پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دادگاه محترم عمومی اقدام نماید