مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی زمین کشاورزی

با سلام
اینجانب برای خلع ید زمین کشاورزی خود از شخصی، یکبار برای کارشناسی زمین به درخواست دادگاه (دو سال پیش) پول واریز کرده ام و حکمی هم صادر نشده و نظر کارشناسی هم مالکیت زمین را نسبت به اینجانب تایید کرده، اما دادگاه با قاضی جدید، مجدد درخواست کارشناسی داده و باید اینجانب مبلغ 7000000ریال به حساب کارشناسی بریزم، آیا این کار از نظر قانونی توسط دادگاه درست می باشد؟
با سپاس از همیاری همیشگی شما عزیزان

پاسخ ها :

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

سلام
بله باتوجه به اینکه مطابق قانون کارشناسان رسمی دادگستری، اعتبار نظریه کارشناسی 6ماه از تاریخ صدور است در این پرونده نیاز به کارشناسی مجدد با پرداخت هزینه مجدد است