مشاوره حقوقی رایگان - نسبت خانوادگی با صاحب کار

سلام. با بیمه بیکاری من موافقت شده به شرطی که نسبت خانوادگی نداشته باشم الان برادرم چند ساله ایران نیست شریکش دنبال کار بیمه ای هست وکالت داره الان به من تعلق میگیره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نسبت خانوادگی نداشته باشید و بیکاری خود را ظرف 6 ماه اعلام نمایید می توانید درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده جای نگرانی نیست برای شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شرایطش داشته باشید بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باعنایت به توضیحات جنابعالی اگر شریک به صرف وکالت از برادر امور بیمه را انجام می دهند نسبت فامیلی کارفرما (برادرتان) مانع استحقاق شماست درعیراینصورت مانعی ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شرایط و مقررات سازمان تامین اجتماعی ملاک است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره کار پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه شرایط را داشته باشید بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شاغلین کارگاه های خانوادگی که به استناد ماده 188 قانون کار اعضای شاغل در آن منحصر به صاحب کار و خویشاوندان نسبی درجه یک وی باشند (شامل همسر، فرزندان و پدر و مادر).مشمول قانون کار نخواهند بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بله بیمه بیکاری به شما تعلق خواهد گرفت