مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه توسط همسر

درخصوص دادخواست همسرم برای منع اشتغال، جلسه اول دادگاه انکار شود که سرکار نمیرم آیا می تواند از طریق استعلام سازمان تامین اجتماعی اشتغال بنده را ثابت و جلو آن را بگیرد ؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برای اینکه ثابت شود شما شاغل هستید وکارمیکنید دادگاه می تواند تحقیق واستعلام کند ولی درصورتی می تواند زن را از حرفه وکارکردن منع کند که نوع کار حسب مورد منافی بامصالح خانوادگی یاحیثیات زن یا شوهر باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

منع اشتغال شما را نمی توانند بگیرند مگر اینکه کار شما منافی عفت باشد .