مشاوره حقوقی رایگان - حوادث کار یا تصادف

باسلام ..
بنده برای یه پیمانکار شرکت حمل و نقل در قبال دریافت دستمزد بار کالا رو از رو ماشین سنگین برمیداشتیم و خالی میکردم در حین کار ماشین با دستور صاحب کار به راننده مبنی به جابجایی حرکت کردش بنده یه پام رو سکو یه پامم رو ماشین بودش و از ارتفاع بدلیل خالی شدن زیر پام سقوط کردم و دچار مصدومیت شدم الان اداره کار میگه جز حوادث ناشی از کار نیست چون برای پیمانکار یه شرکت حمل و نقل بصورت ساعتی و اونم با واسطه کار کردید مقصر کارفرما نیست کارشناس تصادفاتم هم میگه من نمیتونم کروکی حادثه رو ارایه کنم چون حرکت ماشین سنگین و افتادن شما شامل تصادف نیست و قانون در اینباره سکوت کرده الان من موندم و مقصری که طبق حرفای اونا منم در حالی که ماشین زیرپای منو خالی کرده و سقوط کردم خواهشا منو راهنمایی کنید چیکار باید کنم ؟ممنونم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

گاهی اوقات باید به جای حقوق و قانون ابتدا به ضرب المثل ها رجوع کرد، بعد به قانون. «سری که درد نمی کند را نباید با دستمال بست» شما نباید چند طرف را درگیر یک موضوع کنید. شما از یک نفر پول می گیرید و برای او کار می کنید حالا این که او خودش پیمانکار یک نفر دیگر بوده و ماشین مال یک نفر دیگر را نباید خودتان اشاره کنید چون بی دلیل موضوع را پیچیده می کنید و بهانه به دست مراجع مرتبط می دهید که درخواست شما را رد کنند.
شما از یک نفر پول می گرفتید بابت کارتان. خب در حین کار برای آن یک نفر، آسیب دیده اید. کافی است به همین اشاره کنید:
«من برای فلانی بار خالی می کردم، در حین تخلیه بار از بلندی سقوط کردم» تمام!
حالا این که کامیون زیر شما را خالی کرده چه کسی به کامیون گفته برود و ... به شما ربطی ندارد و اصولا اشاره به این موضوعات کمکی به شما نمی کند. اشاره به این که کارفرمای من خودش پیمانکار دیگری هم بوده ربطی به شما ندارد. شما باید علیه کسی که به شما مزد می داده طرح دعوی (در اداره کار) کنید مبنی بر این که مرا بیمه نکرده، تا او را موظف کنند بیمه تان (گذشته) کند و تمام حق و حقوقی که بعد از بیمه کردن شامل حالتان می شده را جبران کند و ...

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

باسلام. به یک وکیل وکالت بدهید تا با توسل به شهود و اسناد و مدارک پزشکی از طریق دادگاه حقوقی و به واسطه قواعد مربوط به مسئولیت مدنی مطالبه خسارت نماید.