مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اجراییه

باسلام وعرض ادب
درپرونده حقوقی رای تجدیدنظر به نفع بنده صادر شده وبنده اجراییه صادر کردم بعداز چند روز ابلاغیه اجراییه در سامانه درج شده سوال بنده این است ظرف 10 روز در دادگاه باید حضور داشته باشم یا لازم نیست این ابلاغیه برای محکوم علیه است ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بگذارید موعد که گذشت به شعبه مربوطه حضوری مراجعه کنید و پرونده اجرایی تشکیل دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اجراییه علیه محکوم صادر می شود و او باید نسبت اجرای حکم اقدام نماید. شما می توانید در صورت عدم اجرا، از اجرای احکام تقاضای توقیف اموال ایشان را بخواهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه محکوم علیه در مهلت ده روزه به اختیار حکم را اجرا نکند
حکم اجباراً و طوعاً علیه وی با پیگیری ‌شما قابل اجرا است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه در شعبه حاضر بشید و تشکیل پرونده اجرائی در اجرای احکام بدهید.