مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر دادنامه

سلام ممنون میشم این رای رو برام توضیح بدین من که سردر نیاوردم...مطالبه وجه به مبلغ جهارصد میلیون تومان به انضمام مطالبه خسارات دادرسی و تاخیر تادیه با التفات به اوراق و
محتویات پرونده و نظر به اینکه در جلسه رسیدگی طرفین حاضر و متعاقب ایراد خواسته از جانب خواهان در مقام دفاع
خوانده اعالم داشت که واریز وجه به مبلغ 400 میلیون تومان را قبول دارم اما از این مبلغ میزان 250 میلیون تومان
را به حساب یکی از بستگان خواهان واریز نمودم و مبلغ 50 میلیون لایر را به حساب خواهان واریز نمودم علیهذا نظر
به اینکه حسب محتویات و اظهارات اصل اشتغال ذمه خوانده محرز بوده و با عنایت به قاعده اشتغال یقینی مستلزم
برایت یقینی بوده و خواهان استرداد مبلغ 5 میلیون تومان از وجه مذکور را قبول دانسته لذا این دادگاه دعوای خواهان
را تا مبلغ 3950000000لایر ثابت و وارد دانسته لذا مستندا به ماده 1257-265 قانون مدنی و مواد 522/515/519
قانون ایین دادرسی مدنی حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ 3950000000لایر به عنوان اصل خواسته و مبلغ

1616000ریال هزینه دادرسی و پرداخت خسارت تاخیر تادیه از زمان طرح دادخواست (9/11/1401 (الی زمان وصول
طبق مقررات بانک مرکزی در حق خواهان (پس از کسر هزینه دادرسی) صادر و اعلام می گرددو در خصوص مازاد
بر مبلغ مذکور (به مبلغ 50 میلیون لایر) با التفات به محتویات پرونده و اظهارات خواهان مستندا به ماده 1257 حکم بر
بی حقی خواهان صادر می گردد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تفسیر رای در مشاوره حضوری یا تلفنی صورت میگیرد بزرگوار

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حکم واضح است ابهامی ندارد که تفسیر شود . خواسته شما با کسر 50 میلیون تومان تایید و حکم به نفع شما صادر شده است . خسارت تاخیر تادیه نیز از زمان طرح دعوا تعلق گرفته است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خوانده به مبلغ 395 میلیون و خسارت تأخیر تادیه و هزینه دادرسی محکوم شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد