مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

سلام من با خانم طلاق توافقی کردیم و الان پیامکی بعنوان دادنامه آمده و همه شرایط توافقی طلاق ذکر شده الان با این پیامک میتوان محضر رفت یا باید دوباره دادگاه بریم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم قطعی است بله میتوانید به محضر مراجعه کنیدو برای ثبت طلاق اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید به شعبه مراجعه کنید تا به شما نامه بدن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حکم قطعی باشد و شما باید کپی دادنامه را در شعبه تایید نماید و به دفاتر طلاق مراجعه نمایید و طلاق خود را ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به شعبه مراجعه تا جهت مراجعه به دفترخانه اقدامات لازم انجام گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شعبه مراجعه کنید تا کپی دادنامه تایید و به دفتر طلاق راهنمایی شوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر رای قطعی صادرشده است می توانید به دفترطلاق مراجعه کنید در رای نگاه کنید که قطعی است یاخیر

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام باید بروید شعبه و قطعیت حکم و نامه دفترخونه را بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مهلت تجدیدنظرخواهی قید شده است باید تا اتمام مهلت صبر نمایید اگر حق تجدیدنظر خواهی اسقاط شده است می توانید از قاضی بخواهید به دفتر طلاق معرفی شوید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت قطعیت یافتن رای صادره میتوانید به استناد آن موضوع را ثبت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک حکم قطعی از طریق ثنا ابلاغ شده میتوانید با داشتن حکم ب دفتر خانه مورد نظر مراجعه کنید. ضمنا بهتر است جهت اطمینان بیشتر حضورا ب مدیریت شعبه مراجعه کنید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام درصورت قطعیت حکم و از طریق ثنا با در دست داشتن حکم به دفتر خانه مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر رای قطعی صادرشده است می توانید به دفترطلاق مراجعه کنید در رای نگاه کنید که قطعی است یاخیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت قطعیت حکم به شعبه مراجعه تانامه جهت اجرای حکم به شمابدهندوبه دفترطلاق شمارومعرفی نمایند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر دادگاه ببرید تا مهر بزند و بعد به دفترخانه بروید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دادنامه تایید شده را به محضر ببرید تا حکم اجرا شود

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
نخست باید به دادگاه صادر کننده رای مراجعه نمائید و قطعیت دادنامه را تایید کنید و سپس به دفترخانه جهت اجرای صیغه طلاق مراجعه نمائید

یک وکیل

حکم قطعی را محضر ببرید جهت اجرا صیغه طلاق

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب ثنا مراجعه اگر دادنامه گواهی عدم سازش صادر شده میتوانید برای دفترخانه با اسقاط حق اعتراض گواهی بگیرید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید