مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین

سلام من دوسال پیش ماشین فروختم ولی تعویض پلاک نکردم الان خبر دار شدم با ماشین که پلاکش به اسم من هست خلاف کردن و ماشین بنده دست پلیس هست فقط یک قولنامه دارم الان چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در وهله اول به راهور مرکز استان حضوری مراجعه کنید درخواست توقیف پلاک خود را کنید که در اسرع وقت پلاک توقیف شود و بعد از آن هم باید مشاوره تلفنی داشته باشیم که ببینیم چه دادخواستی مناسب شماست