مشاوره حقوقی رایگان - ارث

همسرم پنج ساله فوت شده و پدر مادرش هم در قید حیاط نیستن من از همسر مرحومم دوتا پسر دارم و الان حق بچه هامو از بردار شوهرام میخام ولی اونها ارث بچه های منو نمیدن لطفا راهنماییم کنید که از چه راههای قانونی باید اقدام کنم ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بیشتر توضیح دهید همسر زودتر از پدر مادرش فوت شده یا خیر؟

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر هسمر شما قبل از پدر یا مادرش فوت کرده باشد ارثی از وی نمی برید ولی اگر بعد از فوت پدر و مادرش بوده از اموال هر کدام از آنها ارث می برد و به راحتی می توانید سهم الارث فرزندان را مطالبه کنید