مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار یا عدم اعتبار فروشنامه و وکالتنامه

سلام وقت بخیر. پدر بزرگم در زمان حیات، روی یک برگه مقدار 400 متر زمین به دختر خودشون واگذار کردند(حدود زمین رو مشخص کردن) و زیر این برگه فقط خودشون امضا کردند، بدون اثر انگشت. بدون هیچ امضا و مهر دیگری از جانب دخترشون یا شهود و چند روز بعد از این برگه، رفتن دفتر خونه و به دخترشون وکالت دادند به این مضمون: وکالت برای دریافت سند مالکیت چهارصد متر از چهار هزار متر زمین موضوع اجاره نامه *** به نام موکل (حدود زمین رو مشخص نکردند) که وکیل ابتدا سند مالکیت به اسم موکل(پدربزرگم) دریافت دارد بعد میتواند شش دانگ زمین را به نام هر کسی نموده و ثمن انرا دریافت نماید یا میتواند زمین را به هر کسی یا به خودش، منتقل نماید. موکل حق عزل وکیل را هم از خود ثلب نموده است.
دخترشون اصلا دنبال دریافت سند نرفتن و چندین سال بعد از فوت پدرشون، در یک ماه اخیر، زمین رو با همون دستخط تک امضا و وکالتنامه، فروختن .برگه و وکالتنامه رو تا چند روز اخیرکسی ندیده بوده.
آیا اون برگه ی تک امضا، اعتبار دارد؟ آیا وکالتنامه با فوت پدر بزرگ، باطل نشده؟
ممنون میشم اگر پاسخ بفرمایید چون خانواده دچار مشکل شدند. متشکرم

پاسخ ها :

اعتبار وکالتنامه اعتبار فروشنامه وکالتنامه فروشنامه