مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه

با سلام من 16 سال سن دارم جرمم هم بهم زدن نظم عمومی و شرکت در تجمعات غیر قانونی بوده در صورتی که این جرم را مرتکب نشدم ولی خب قاضی حکم قرار موقوفی تعقیب داده ممنون میشم یکی توضیح بده یعنی چه و در سؤ سابقه هم ثبت میشود که برای استخدام شدنم در نهاد های دولتی مشکل پیش می اید یا حتی ثبت میشود یا نه؟
یعنی در سابقه من ثبت میشود یا نه؟
اگر ثبت میشود پاک میشود؟بعد چه مدت؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه موقوفی تعقیب که می فرمایید سابقه موثر برای شما ایجاد نمی کند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در مرحله اول باید رای شما خوانده شود تا متوجه شویم کیفر خواست شما چه بوده است بعید است در دادگاه قرار صادر می‌شود یا حکم برائت است یا حکم محکومیت در دادسرا است که قرار صادر می‌شود بله قطعا در آینده برای مشکلاتی به همراه خواهد داشت و به هیچ وجه در نهادهای نظامی . انتظامی. مشاغل مرتبط با دادگستری و و همچنین شوراهای شهر و روستا مواردی از این دست نمی‌توانید استخدام شوید در ادارت با سطح حفاظتی پایین تر امکان استخدام وجود دارد