مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام 2 سال و نیم است که عقد کرده و باکره میباشم بعد از چند ماه از تاریخ عقد همسرم اعلام کرد که علاقه ای به من ندارد و رابطه اش را با من کم کرد و الان یکسال و نیم است که یکدیگر را ندیده و باهم تماسی نداشته ایم. در دادگاه حقوقی محکوم به پرداخت نفقه شده اند و در دادگاه کیفری نیز محکوم به حبس تعلیقی شده اند و مبلغی از نفقه را پرداخت کردند و به اظهار نامه من برای تشکیل زندگی پاسخی ندادند اکنون که من تقاضای طلاق به علت عسر و حرج کرده ام اظهارنامه تمکین فرستاده اند ایا فرستادن اظهار نامه ایشان تاثیری بر روند طلاق و پرداخت نفقه توسط ایشان دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر زندگی را بمدت یک سال ترک کرده و تخلف در دادگاه ثابت شود شما حق طلاق خواهید داشت.