مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش حواله خودرو

با سلام بنده 4 برنده حواله مادران دناپلاس شدم و با یه دوستم شرط کردم که ماشین فقط خودت سوار شو و حق فروش نداری و مبلغی به شوهرم واریز کردن که پایین تر از قیمت عرف بوده و به حساب بنده هیچ پولی واریز نکردند و از من با دروغ ب شخصی که نمیشناختم و اصلا معامله ای نکردم وکالت بلاعزل تحویل خودرو گرفتند که بعدا فهمیدم به اسم کسی دیگه بوده با توجه به اینکه ماشین غیر قابل انتقال و صلح میباشد و با توجه به ضرر زیاد بدلیل افزایش قیمت میتوانم معامله را فسخ کنم ؟البته فقط وکالت بلاعزل دادم و با نفر اول هیچ قولنامه ای ننوشتم .

پاسخ ها :

خرید و فروش حواله خودرو فسخ فروش حواله خودرو حواله خودرو خودرو