مشاوره حقوقی رایگان - امکان انتقال خودرو و فک پلاک بدون حضور پسر

سلام
بنده میخواهم خودرو ثبت نام کنم ولی یک خودرو مدل 92 دارم که دارای پلاک فعال میشوم و این باعث ایجاد مشکل
در ثبت نام شده
ایا میتوانم بدون حضور فرزندم خودرو را بنام پسرم کنم که پلاک فعال نداشته انتقال پلاک پدر به پسر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید تعویض پلاک کنید بعد از فک پلاک می توانید ثبت‌نام کنید.
تا زمانی که فک پلاک نشده امکان تعویض پلاک وجود ندارد.
حضورا از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای پسرتان حضور ندارد باید از وکالت داشته باشید تا بتوانید انتقال را انجام دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خیر، در زمان تعویض پلاک طرفین باید حضور ذاشته باشند. مگر این که شما از پسرتان وکالت نامه رسمی با اختیارات کامل از جمله حق فک پلاک و تعویض پلاک را داشته باشید.