مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده ملک توسط بانک

با سلام و دعای خیر. ببخشید بنده یک سال قبل یک واحد آپارتمانی دارای کد رهگیری خریداری نمودم که سند مادر آپارتمان 22 واحده را 6 سال قبل در رهن بانک به میزان 500 میلیون تومان قرار داده بودند. پس از 6 سال که مالک اولیه اقدام به تسویه وام ننموده است، بانک اخطاریه برای مالکین فعلی فرستاده که در صورتی که تا پایان شهریور اقدام به تسویه ننماید، کل آپارتمان چند میلیاردی را برای وصول 500 میلیون تومان به مزایده می گذارد و حتی اجرت المثل زمان حضور مالکین فعلی را نیز مطالبه می نماید. حال سوال این است آیا با وجود اینکه بانک در زمان فروش املاک (واحدها) توسط مالک اولیه سکوت اختیار نموده و در حال حاضر واحدهای آپارتمانی در تملک صدها نفر می باشد، از آنان خلع ید بعمل آورده و حقوق آنان را نادیده بگیرد و آپارتمان در مزایده قرار دهد؟
آیا با داشتن قولنامه های معتبر دارای کد رهگیری مطالبق ماده 22 قانون ثبت و املاک کشور راهی برای ممانعت اقدام بانک وجود دارد یا خیر؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

تنها راه شما تفاهم با بانک هست