مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به دادگاه

باسلام وقتی جواب نامه پزشکی قانونی به کلانتری ارسال می شودکلانتری با پرونده به دادگاه میفرسته یاخودمان بایدپرونده روبه دادگاه ببریم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

کلانتری وظیفه تکمیل و ارسال را برعهده دارد اما جهت اطمینان بهتر است پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کلانتری اقدامات لازم را انجام داده اگر نیاز باشد از شما تحقیقات بیشتری به عمل می آورد در غیر این صورت پرونده به دادگاه ارسال شده و به شما نیز در سامانه ثنا ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است شما پیگیر باشید و از کلانتری به دادسرا ارسال کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلانتری پرونده را با مامور به مرجع قضایی می فرستد.