مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض اشخاص ثالث اجرایی

اعتراض ثالث اجرایی به سند زمینی که تبدیل به 6 واحد آپارتمان شده و توسط بنده توقیف شده با قولنامه عادی بنگاهی اشخاص ثالث که تاریخ فروش آنها قبل از تاریخ توقیف سند میباشد و برخلاف قانون پیش فروش ساختمانها معامله در دفترخانه ثبت نشده است با توجه به مواد 22 و 46 و 47 و 48 قانون ثبت اسناد و مواد 146و147 اجرای احکام مدنی چه حکمی صادر خواهد شد. ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده باید مطالعه شود اما بر اساس قانون و در فرض موضوع اگر اثبات شود؛ اعتراض ثالث اجرایی قانونی خواهد بود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پاسخ به این سؤالات وپیش بینی به فرجام پرونده،خودیک مقاله است.موفق باشید