مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق بازی اندروید

با سلام،
در یک گروه تلگرامی به اسم بازی س... ک... آنلاین، یک بازی تو گروهشون گذاشته بودن که، حجمش فقط 2 مگابایت بود،من اون بازی را نصب کردم رفتم که بازی کنم نوشته بود که ابتدا باید 2000 تومان واریز کنید، من گفتم 2000 تومان پولی نیست واریز میکنم بعد رفتم تو صفحه پرداخت هزینه که به مربوط به بانک ملت بود، شماره کارت و رمز ccv کارت را وارد کردم بعد زدم پرداخت، یهو پنجاه هزار پانصد ازم کم شد ،بعد یک میلیون از حسابم کم شد دوباره یک میلیون دیگه از حسابم کم شد ،مجموعا دو میلیون و پنجاه هزار پانصد ازم کم شد، بعد رفتم بازی را از گوشیم حذف کردم، حالا راهی برای برگشت پول هست یا ن،

پاسخ ها :

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود میتوانید با استعلام هویت فردی که از حسابتون به حسابشون پول واریز شده را پیدا کنید از طریق بانک خودتون ودادخواست استرداد وجه بدین یا کیفری شکایت کنید