مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت بانکی

چندسال پیش شوهرم کارت عابربانکش رو گم کرد
روز بعد به بانک مراجعه کرد و کارت جدید گرفت الان بعد از این مدت چند روز پیش حسابهای شوهرم مسدود شد و وقتی به بازپرسی رفت شاکی بودن که چرا دیر مراجعه کردید و شوهرم عدم اطلاع خودشون روعنوان کردند مشخص شد که کسی از کارت شوهرم کلاهبرداری میکنه و الان شوهرم یه شاکی داره دادگاه هم گفته هم از شاکی هم از کلاهبردار شکایت کنیم خواستم ببینم آخرش چی میشه آیا عواقبی برای شوهرم داره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ثابت کند که در آن روز کارتش گم شده کاریش نمی کنن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باتوجه به محتویات پرونده و دفاع طرفین قاضی رسیدگی کننده تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد نمود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

کارت بانکی که صادرمیشود قبلی میسوزد
از کارت سوخته، کلاهبرداری نمیشه کرد
ولی شما شکایت کنید و فرم و تاریخ درخواست کارت جدید را از بانک بگیریدو روی پرونده بگذارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما اقدام کنید و مدارک و شواهد خودرا ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

امیدوارم نداشته باشه پرونده نیاز به بررسی بیشتری داره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید و فرم و تاریخ درخواست کارت جدید را از بانک بگیریدو روی پرونده بگذارید با صدور کارت جدید کارت قبلی میسوزد احتمالا قبل از اطلاع به بانک کلاهبرداری صورت گرفته

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام کنید در ان تاریخ مارت شما مفقود شده و یک صورت حلسه در این مورد از کلانتری تنظیم کنبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای متهم ابلاغ می‌شود و در خصوص سال دوم می بایست حضور پیدا کنید صورتجلسه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که پاسخ قبلی مربوط به سوال دیگری بود اما در خصوص سوال شما نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ایشان می بایست از خودش رفت اتهام کند و دفاعیات لازم را انجام دهد مدارک بانک را گرفته و ارائه دهید