مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه پایه دو

سلام بنده 27سال سن دارم گواهینامه پایه سوم دارم خدمت سربازی هم رفته ام کارنامه تاکسیرانی هم گرفتم و هیچ مشکل عصاب روانی ندارم ولی از سال 97اقدام برای پایه دو کردم و بخاطر تتو و خطایی که روی دستم هست نمیتوانم گواهینامه پایه دو بگیرم ودر بیمارستان امام سجاد رد میشوم خواهش میکنم راهنمایی کنید چون متاهل هستم وبه این گواهینامه احتیاج دارم

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

درین موارد نیاز به تایید کمیسیون جهت احراز سلامت اعصاب و روان هستید.