مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات دست ساز

با سلام
یکی از اقوام ما تو خونش یه درخت سیب داشته که سیبای درخت از بس زیاد بوده ، میافتاده رو زمین- این بنده خدا سیبارو جمع کرده و سرکه سیب درست کرده- یه روز پلیس اومده به خونشون و این سیبارو دیده و باخودش برده(تقریبا28کیلو بوده)-بنده خدا یه روز بازداشت بوده بعد با قید وثیقه(فیش حقوقی تقریبا3میلیون) آزاد شده - چند روز دیگه قراره براش حکم ببرن-با توجه به اینکه بنده خدا هیچگونه سوء پیشینه ای نداره میخاستم ببینم که حکمش چیه؟
این شخص 58ساله و معلم بازنشسته هستن
ممنون میشم که راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورتی که تبدیل به مشروبات الکلی نشده باشد جای نگرانی ندارد

یک وکیل

حکم دادگاه قابل پیش بینی نیست