مشاوره حقوقی رایگان - ترنس هستم ؟ ?

سلام ببخشید من واقعا حالم خوب نیست
پسری 17 ساله هستم
از بچگی هم با پسرا و هم با دخترا همبازی بودم و بازی پسرانه یا دخترانه برایم فرقی نمیکرد اما من بیشتر به سمت بازی ها و کار های دخترانه متمایل بودم و با دخترای فامیل راحت تر بودم و با اون ها بازی های دخترانه بیشتر خوش میگذشت تا بازی های پسرانه با پسر ها
وقتی وارد دبستان شدم از کلاس اول تا الان که کلاس یازدهم شدم نمیتونستم با پسر های مدرسه راحت باشم و اصلا راحت نبود .موذب بودم زنگ های تفریح تنها بودم و از همه دوری میکردم تا همین الان که همینجورم و خوشم نمیاد باهام شوخی کنن
من رو اذیت می‌کنند و مسخره می‌کنند و بهم دست میزنند
ناخونامو بلند میکردم خوشحال بودم اما تو مدرسه منو مسخره میکردن
حتی یادمه وقتی کسی خونه نبود لوازم آرایش بر میداشتم و خودمو آرایش میکردم و همین الان هم می‌کنم و در تنهایی آرایش می‌کنم خوشحال میشم و آروم میشم
هرچی بیشتر میگذشت بیشتر شدت میگرفت تاینکه به بلوغ رسیدم و از خودم متنفر شدم و به خودم میگفتم ای کاش دختر بودم یا ای کاش میتونید دختر شم
وقتی رشد موهای صورتم و دست و پامو میدیدم واقعا آزار میدیدم وقتی اولین بار موهای صورت و دست و پامو زدم حس ارامش گرفتم که انگار به حقیقتم این هست که تا همین الان هم میزنم
از تغییراتی که تو بدنم ایجاد می‌شد متنفر بودم تا اینکه در کلاس نهم با تحقیقاتی در شکسته تغییر جنسیت که انجام دادم با واژه ترنس آشنا شدم
و الان واقعا سردرگم هستم حالم بده تو خونه و مدرسه گوشه گیر شدم و میخواستم دست به خودکشی بزنم خانواده نگرانمن
برای اینکه استرسم کمتر بشه حدود یکماه قرص های سیپروترون کامپاند و استرادیول والرات مصرف الان باید چیکار کنم ؟ اگه من واقعا ترنس هستم به چه روانشناسی مراجعه کنم؟دارم از درد فشار روحی میمیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در وهله اول توصیه میشود از مصرف قرص سیپرترون کامپاند جدااااا خود داری کنید !!!چون عوارض بسیار خطرناکی در اینده شما دارد. دوم اینکه حتما به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید و از نظر روانی خود را اماده برای پذیرش کنید. از نظر حقوقی هم این مژده را به شما میدهم که میتوانید به صورت قانونی تغییر جنسیت دهید